Spørsmål og svar

Hvordan får jeg tilgang til videoene?

Enkelt og greit! Klikk på "Registrer deg" eller på "Få tilgang nå"-knappen på en av videoene, hak av ønsket produkt (månedsabonnement eller årsabonnement), fyll deretter ut feltene "E-postadresse", "Navn" og "Passord". Passordet du nå oppretter, er det du heretter kommer til å bruke hver gang du logger inn for å få tilgang til videoene. Fyll ut betalingsinformasjon, trykk "Fullfør", og vipps - så er du klar! 

Jeg har problemer med å logge inn, hva gjør jeg?

Send en epost til heidi@yinyogaroom.no så hjelper vi deg med dette.

Hvordan melder jeg meg av/kansellerer abonnementet mitt? 

Logg deg inn på «Min side» i menyen. Velg «Fakturering», skroll deg ned til "Aktiv plan", klikk deretter på «Endre Plan», og klikk på «Avbryt medlemskap». 

NB! Husk å melde deg av senest 1 dag før månedsavgiften belastes, ellers vil du bli belastet for neste måned. Når du melder deg av, vil du ha tilgang til klassene ut måneden du allerede har betalt for.

*NB! Ved prøveperiode der du tilbys gratis tilgang i 14 dager vil du ha angrerett på tjenesten i løpet av de første 14 dagene. Du benytter angreretten ved å si opp abonnementet i løpet av prøveperioden. Når du registrerer deg for en prøveperiode, bekrefter du og sier deg enig i at du automatisk blir overført til en månedlig abonnementsplan ved slutten av prøveperioden, med mindre du avslutter abonnementet på tjenesten før den siste dagen i prøveperioden. I så fall vil du ikke bli belastet, og abonnementet ditt blir avsluttet/kansellert.


Kan jeg sette medlemskapet mitt på pause?

Nei, det er ikke mulig å fryse et abonnement. Du kan imidlertid si opp abonnementet ditt og starte opp et nytt igjen når du måtte ønske det. Har du et månedlig abonnement, vil dette gå fortløpende til du eventuelt sier det opp.

Når blir medlemskapet mitt belastet?

Medlemskapet ditt blir belastet en gang i måneden, nøyaktig en måned etter at du opprinnelig aktiverte det/betalte for det sist. 

Hvordan kan jeg endre e-postadressen jeg bruker for å logge inn?

Gå inn på «Min konto» i menyen og fyll ut ny e-postadresse. Ikke glem å lagre endringene til slutt. 

Hva gjør jeg hvis jeg glemmer passordet mitt?

Trykk på "Glemt passord?" under feltet der du logger inn.

Hvordan endrer jeg betalingskort?

Gå inn på «Min konto» i menyen, gå deretter inn på «Fakturering», deretter «Bruk annet kort» og fyll ut nytt kortnummer. Ikke glem å lagre endringene til slutt.


Hvordan kommer jeg i kontakt med dere hvis jeg lurer på noe?

Send en e-post til heidi@yinyogaroom.no. Vi lover å svare deg så raskt som mulig!