Vilkår og betingelser

Velkommen til Yin Yoga Room Online!

Her kan du lese mer om våre avtalevilkår og betingelser.

Viktig! Når du betaler for tilgang til online-timene våre, godtar du avtalens gjeldende vilkår og betingelser. 

 Før du benytter deg av online-klassene våre, ber vi deg derfor lese følgende vilkår nøye.


Tilgang og betaling

Du får tilgang til Yin Yoga Rooms online-klasser ved å registrere deg, fylle ut kjøpsinformasjonen og betale for produktene du ønsker tilgang til.


Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. 

Gjeldende pris for månedsabonnement med tilgang til alle klasser er kr. 199,- per mnd.

Gjeldende pris for årsabonnement med tilgang til alle klasser er kr. 1499,- per år.

Ingen bindingstid

Vi har ingen bindingstid på abonnementsløsningen vår. 

Vi opererer heller ikke med innmeldingsavgift.

Varighet og oppsigelse ved abonnementsløsning

Så snart du har registrert deg og betalt for å bli månedlig abonnent eller for å benytte deg av et tilbud tilknyttet abonnementstjenesten vår, vil abonnementet ditt hos Yin Yoga Room fortsette måned etter måned helt frem til det sies opp av deg eller av Yin Yoga Room. Med mindre du avbryter abonnementet, gir du oss derfor rett til å belaste deg for neste måneds abonnementsavgift i henhold til vilkårene og ved bruk av den betalingsmetoden du har valgt og registrert hos oss når du bestilte tjenesten.

NB! For å si opp tjenesten før en ny måned av abonnementet påbegynnes, må du si opp tjenesten senest dagen før en ny månedlig periode begynner, ellers fortsetter abonnementet å løpe og du blir belastet for enda en måned før abonnementet kan avsluttes.

For å si opp abonnementet, vennligst logg deg inn på «Min konto» i menyen. Velg «Fakturering», skroll deg ned til "Aktiv plan", klikk deretter på «Endre Plan», og klikk på «Avbryt medlemskap». 

Gratisperiode

Abonnementet ditt kan starte med en gratis prøveperiode («prøveperiode») av tjenesten. Prøveperioden varer i fjorten (14) dager, eller som angitt på annen måte når du registrer deg, og er ment som en måte å gi brukere mulighet til å prøve tjenesten.

Når du registrerer deg for en prøveperiode, bekrefter du og sier deg enig i at du automatisk blir overført til en månedlig abonnementsplan ved slutten av prøveperioden, med mindre du avslutter abonnementet på tjenesten før den siste dagen i prøveperioden. I så fall vil du ikke bli belastet, og abonnementet ditt blir avsluttet/kansellert.

Dersom en prøveperiode tilbys, er Yin Yoga Room Onlines hensikt å tilby deg en slik prøveperiode én gang. Dermed kan en bruker som allerede har aktivert en hvilken som helst form for prøveperiode bli blokkert fra å bruke flere prøveperioder. Betingelsene for å få en prøveperiode bestemmes etter Yin Yoga Room Onlines eget skjønn, og Yin Yoga Room Online kan begrense adgang til en prøveperiode for å forhindre misbruk og/eller brudd på vilkårene. Yin Yoga Room Online forbeholder seg retten til å tilbakekalle eller avslutte en prøveperiode dersom Yin Yoga Room Online, etter eget skjønn, fastslår at en bruker ikke er kvalifisert. Brukeren kan ikke kombinere prøveperioden med andre tilbud.


Angrerett

Så snart du begynner å bruke online-tjenesten vår og strømme innholdet vårt, godtar du at du mister retten til å kansellere kjøpet av tjenesten*. Du har imidlertid rett til si opp tjenesten.

*NB! Ved spesialtilbud - eksempelvis gratis tilgang i 14 dager - vil du ha angrerett på tjenesten i løpet av de første 14 dagene. Se fremgangsmåte under "Oppsigelse" og sørg for å si opp abonnementet i løpet av prøveperioden.

Oppsigelse

For å si opp tjenesten før en ny måned av abonnementet påbegynnes, må du si opp tjenesten senest dagen før en ny månedlig periode begynner, ellers fortsetter abonnementet å løpe og du blir belastet for enda en måned før abonnementet kan avsluttes.

For å si opp abonnementet, vennligst logg deg inn på «Min konto» i menyen. Velg «Fakturering», deretter «Endre Plan», og klikk på «Avbryt medlemskap».

For å si opp abonnementet under en gratis prøveperiode, vennligst logg deg inn på «Min konto» i menyen. Velg «Fakturering», skroll deg ned til "Aktiv plan", klikk deretter på «Endre Plan», og klikk på «avbryt medlemskap».

Yin Yoga Rooms ansvar

Yin Yoga Room er ikke ansvarlig for forstyrrelser i mobilnettet eller tjenester fra internettleverandører.

​Tjenesten er tilgjengelig døgnet rundt, syv (7) dager i uken. Yin Yoga Room garanterer imidlertid ikke at tjenesten alltid vil være uten feil eller avbrudd. Yin Yoga Room har også rett til, innen rimelighetens grenser, å lukke tjenesten, for eksempel for å utføre oppgraderinger og vedlikehold.​

Yin Yoga Room har rett til, helt eller delvis, å overføre sine rettigheter og forpliktelser etter vilkårene til en tredjepart. Yin Yoga Room har også rett til å engasjere underleverandører for å utføre sine forpliktelser i henhold til vilkårene. 

Yin Yoga Room vil gjøre sitt beste for å varsle deg, via Yin Yoga Rooms hjemmeside, om eventuelle endringer som kan begrense din tekniske mulighet til å bruke tjenesten. En slik melding vil bli lagt ut innen rimelig tid før ikrafttredelsen av endringene.

Yin Yoga Room forbeholder seg retten til å endre månedsavgift og årsavgift. Ved en slik endring vil Yin Yoga Room legge ut informasjon om endring innen rimelig tid før endringene trer i kraft. 

Ønsker du ikke å fortsette abonnementet etter en slik endring, kan du lett si opp abonnementet ditt. Det gjør du ved å logge deg inn på «Min konto» i menyen. Velg «Fakturering», deretter «Endre Plan», og klikk på «kanseller abonnement».

Annet

Ønsker du mer informasjon om tjenesten, eller hvis du trenger hjelp med en hvilken som helst funksjon, er du velkommen til å ta kontakt med oss på heidi@yinyogaroom.no.